Interieuradvies


Maak van uw huis een thuis

Een passende inrichting creëert een sfeer die uw huis tot uw thuis maakt. Een nieuw huis zo inrichten dat uw stempel erop gedrukt wordt en u zich helemaal thuis voelt is in de praktijk helemaal niet zo eenvoudig. Maar ook een huis waarin u al jaren woont ademt wellicht niet meer de sfeer uit die u zou willen of voldoet niet meer aan uw huidige woonwensen.

Love2style creëert met uw woonwensen en gezinssituatie in het hoofd de sfeer die u voor ogen hebt. Kleine aanpassingen en de juiste eyecatcher kunnen al een grote invloed hebben op de sfeer. Wij brengen kleur en stijl bij elkaar voor de juiste balans en rust. Behang of schilderwerk wordt afgestemd op de raambekleding en de vloeren. De juiste accessoires, wanddecoraties en verlichting maken het interieur af.

Het traject:

Tijdens een intakegesprek met Riana Louwers vertelt u uw wensen en bekijkt Riana de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u een offerte met daarin de gemaakte afspraken en de afgesproken prijs. Als u akkoord bent presenteert Love2style een moodboard die de door u gewenste sfeer weergeeft en het handvat is voor de interieurstyling. Hierna gaan we aan de slag en creëren we met de juiste accessoires, wand- en raamdecoratie en verlichting de sfeer die u voor ogen hebt.

Een door ons ingerichte ruimte straalt huiselijkheid en warmte uit en geeft u dat gewenste thuisgevoel.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kosteloos intakegesprek.