Verkoopstyling


Staat uw woning al een paar maanden te koop, dan wordt het hoog tijd daar verandering in te brengen.

Om een woning in deze tijd te verkopen moet uw woning er op internet uitspringen. Een goede presentatie, waarin de ruimten in het pand goed tot zijn recht komen, is dan ook een eerste vereiste. Hiervoor bent u bij Love2style aan het goede adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaal presenteren van uw huis. Met het (re)stylen van het interieur en vervolgens professioneel fotograferen van de ruimten zal uw woning de verkoopattentie krijgen die het verdient. Waarom zou u de verkoopprijs van uw woning met duizenden euro's verlagen als u met eenvoudige aanpassingen uw woning snel en redelijk conform de vraagprijs kunt verkopen?

Het traject:

Tijdens een persoonlijk intakegesprek bekijkt Riana Louwers uw huis en vertelt u welke elementen bijdragen aan een betere verkooppresentatie van uw huis. Tijdens een volgende afspraak restylet Love2style de kamers en eventueel balkon of tuin en voegt waar nodig, tijdelijk, accessoires en (klein) meubilair toe om de verschillende ruimtes zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Onze professionele fotograaf maakt vervolgens prachtige foto's van de woning. Deze foto's worden, na uw goedkeuring, doorgestuurd aan uw makelaar waarna ze direct op internet kunnen worden geplaatst. Bovendien ontvangt u de volledige fotoreportage op dvd.

Wij gaan graag voor u aan de slag om uw huis zo snel mogelijk te verkopen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kosteloos intakegesprek.